Hovězí přední
Orientační cena balení

210 Kč

300 Kč/kg

Porcujeme přibližně po 700 g.


Zvolte počet balení.

Z důvodu ruční přípravy každého kusu masa samostatně se hmotnost a konečná cena mohou nepatrně lišit.

Maso s názvem hovězí přední v našem podání pochází z krku nebo z podplečí. Tyto svalové partie jsou poměrně namáhané, a proto maso z těchto partií nepatří mezi ty nejjemnější. Mají hrubší strukturu a obsahují určitý podíl vaziva a jsou mírně prorostlé tukem, ale zase mají výraznou chuť. Mezi nejvhodnější způsoby přípravy předního masa patří pomalé pečení při nízkých teplotách či dlouhé dušení. Přednímu masu sluší všechny tradiční české omáčky. Z těch nejhezčích řezů z krku a podplečí pro vás připravujeme oblíbené Chuck roll a Karb steaky.

Výběrové maso z českého chovu
100 % ruční práce, každý kousek masa je připraven s láskou
Více než 30 let zkušeností s přípravou masa
Při nákupu zboží nad 1000 Kč doručení po Praze zdarma